Personvern

Informasjonen du opplyser om blir oppbevart sikkert og i henhold til den norske personopplysningsloven. Når du (heretter Brukeren) bruker vår tjeneste opplyser du om personinformasjon, når Finansi.no (heretter Hjemmesiden) har informasjon om deg kan vi best mulig foreslå de beste lånene for akkurat deg (heretter Brukeren). I tillegg følger Finansi.no OECDs retningslinjer til personvern.

Innsamling og lagring av oppgitt data

Ved å besøke og ta i bruk Hjemmesiden aksepterer du at det kan registreres opplysninger om Brukerens besøk. Persondata, herunder personfølsomme opplysninger, lagres løpende i forbindelse med søknaden av lånetilbud via Finansi.no. Hjemmesidens formål er å datautveksle nødvendige opplysninger til tilbyderen av det markedsførte produktet. Registrering og datautveksling forekommer slik at lånetilbyderen kan gjennomføre kredittvurdering. Når Brukeren sender inn søknad om lånetilbud aksepteres det at persondata kan bli brukt i forbindelse med långivers kredittvurdering hos en tredjepart.

Den dataansvarlige er:
Finansi.no
Cort Adelers Gate 16, 0254 Oslo

Brukeren har til enhver tid, i henhold til Lov om behandling av personopplysninger, rett til å få innsikt i og gjøre innsigelser mot den informasjonen som Hjemmesiden har innsamlet og lagret om brukeren, samt rett på informasjon rundt hvordan disse opplysningene deles med samarbeidspartnere. Brukeren kan kontakte Finansis kundeservice og vi vil vende tilbake innen 30 dager, jf. Personopplysningsloven.

Oppgitt informasjon

Når du oppgir informasjon, slik som e-mail og nummer, aksepterer du samtidig å motta e-mail og SMS fra oss. Oppgitt e-mail og nummer blir kun brukt til markedsføringsformål av egne tjenester, slik som å informere om nye tilbud, oppdatere deg på produktutvikling eller lignende. E-mailer og SMS blir kun sendt ut dersom du har akseptert å motta dem og du kan til enhver tid melde deg av våre lister. Vi vil aldri dele dine opplysninger med en tredjepart, uten at du har samtykket til det.

Videreformidling av opplysninger

Persondata og andre opplysninger rundt din innsendte søknad er kun tilgjengelig for for relevante, taushetsbelagte medarbeidere hos Finansi. Opplysninger vil kun formidles til våre samarbeidspartnere ved aktivt samtykke eller ved annen avtale med deg. Dette gjøres kun som en nødvendighet for å kunne tilby deg vår tjeneste. Samarbeidspartnerens forretningsbetingelser, lånevilkår, vilkår om persondata og andre relevante betingelser vil alltid bli opplyst om og kreve samtykke før en eventuell datautveksling.

Finansi kan videreformidle persondata og øvrige relevante opplysninger til offentlige myndigheder i det omfang norsk lovgivning krever.

Datasikkerhet

Hjemmesiden oppfyller lovkrav om kryptert teknologi til overføring av persondata av følsom karakter. Herunder, men ikke begrenset til, navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, arbeidsforhold, betalingsanmerkning og økonomi. Innsamling og lagring av førnevnte data oppbevares kryptert og fortrolig. Ved å ta i bruk Hjemmesiden aksepterer Brukeren at det kan skje lagring av teknisk data, slik som IP-adresse, browserinformasjon osv.

Cookies

Finansi.no bruker cookies for å optimere brukervennlighet på siden. Hvis du lese mer om våre cookies kan du gjøre det her.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer Finansi.no

Finansi.no Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

Finansi.no er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.